Hoe: BIAB New Set aanbrengen in 5 eenvoudige stappen

How to: Apply BIAB New Set in 5 simple steps - Polish Amsterdam

Wat heb je nodig?

BIAB
Fineliner
UV lamp
Top Coat
Oilab nagelolie

Stap 1: Breng uw BIAB-product aan
Neem een ​​kleine hoeveelheid van het product en breng het aan op je nagels. Begin in het midden en veeg naar de randen, waarbij je ervoor zorgt dat je de hele nagel gelijkmatig bedekt. Pro tip: Gebruik een dunne laag om klontjes of oneffen oppervlakken te voorkomen.

Stap 2: Perfectioneer de randen
Gebruik vervolgens onze fineliner om de randen te perfectioneren en de applicatie glad te strijken. Deze stap zorgt ervoor dat elk hoekje van je nagel netjes bedekt wordt, waardoor je een professionele afwerking krijgt. Pro tip: Verwijder overtollig product rond de nagelriemen met een klein borsteltje gedrenkt in onze vloeibare remover voor een schoon randje.

Stap 3: Genees je nagels
Als je tevreden bent met het uiterlijk, laat je je nagels 60 seconden uitharden onder een UV-lamp. Dit fixeert het product en geeft het een solide, duurzame afwerking. Pro-tip: Als u tijdens het uitharden hittepieken voelt, is dat volkomen normaal. Haal gewoon uw hand een paar seconden weg en ga dan verder met uitharden.

Stap 4: Breng een No-Wipe Top Coat aan
Voor een mooie, glanzende afwerking brengt u één laag van onze no-wipe topcoat aan en laat u nogmaals 60 seconden uitharden onder de UV-lamp. Deze topcoat verzegelt je kleur en voegt een ongelooflijke glans toe. Pro tip: Zorg ervoor dat je de vrije rand van je nagels afdekt met de topcoat om chippen te voorkomen en langdurige slijtage te garanderen.

Stap 5: Hydrateer met onze oilab nagelolie
Maak uw manicure tot slot compleet met onze Oilab-nagelolie om uw nagelriemen en nagels gehydrateerd en gezond te houden. Een paar druppels zijn alles wat je nodig hebt voor dat laatste vleugje perfectie. Pro tip: Regelmatig gebruik van onze oilab nagelolie houdt je nagels flexibel en vermindert het risico op breuk. Masseer het zachtjes in voor het beste resultaat.