Hoe: BIAB van je nagels verwijderen

How to: Remove BIAB from your nails - Polish Amsterdam

Wat heb je nodig

Korrelbuffer 80/100
120/180 bestand
manicureborstel
Siliconen nagelclips
Vloeibare verwijderaar
Nagelriemenduwer
Katoen

Stap 1: Poets de glans weg

Pak eerst onze 80/100 korrelbuffer. Poets het BIAB-product van je nagels, beweeg van links naar rechts totdat alle glans volledig verdwenen is. Pro-tip: Polijst voorzichtig maar grondig om beschadiging van uw natuurlijke nagel te voorkomen.


Stap 2: Vijl voor een perfecte afwerking

Neem vervolgens onze 120/180 nagelvijl om het proces te voltooien. Zorg ervoor dat de glans van de hele nagel is verwijderd en een gladde basis heeft. Pro-tip: Vijlen in één richting helpt splijten te voorkomen en zorgt voor een glad oppervlak.


Stap 3: Borstel het stof weg

Gebruik onze manicureborstel om overtollig stof van je nagels te verwijderen. Pro-tip: Door in een neerwaartse beweging te borstelen, voorkom je dat stof overal rondvliegt.


Stap 4: Geniet en verzacht

Voor deze stap heb je onze siliconenrubberen nagelclips en vloeibare verwijderaar nodig. Neem een ​​klein stukje katoen dat groot genoeg is om je nagel te bedekken, breng een paar druppels vloeibare verwijderaar aan en plaats het watje op je nagel. Zorg ervoor dat het katoen voldoende doorweekt is; zo niet, voeg dan nog een paar druppels toe zodra het op je nagel zit. Bevestig de clips op je nagels en laat ze ongeveer 7 minuten weken. Vergeet niet je timer in te stellen! Pro-tip: Bij hardnekkige BIAB masseert u de clip zachtjes over uw nagel om de remover te helpen doordringen.


Stap 5: Verwijder overtollig product

Verwijder na 7 minuten voorzichtig de nagelclips en het watje. Schraap met behulp van onze nagelriemschuiver voorzichtig het overtollige BIAB-product weg, werkend vanaf de randen tot aan het midden van uw nagels. Herhaal indien nodig stap 4 en 5 om er zeker van te zijn dat al het overtollige product is verwijderd. Pro-tip: Wees geduldig en zachtaardig om schade aan uw nagelbed te voorkomen.


Stap 6: Vorm je nagels

Zodra al het overtollige product is verwijderd, vorm je je nagels met onze nagelvijl in de gewenste look. Pro Tip: Rond, vierkant of amandelvormig – kies de vorm die het beste bij jouw stijl past!


Stap 7: Polijst voor gladheid

Polijst je nagels om een ​​glad oppervlak te garanderen voor je volgende toepassing. ProTip: Een glad oppervlak zorgt voor een betere hechting bij uw volgende BIAB-toepassing.


Stap 8: Zorg voor je nagelriemen

Breng onze nagelriemverzachter aan rond uw nagelriemen en gebruik vervolgens onze nagelriemduwer om uw nagelriemen voorzichtig terug te duwen voor een betere BIAB-applicatie. Pro Tip: Gezonde nagelriemen zijn het geheim van een perfecte manicure – behandel ze met zorg!


Stap 9: Laatste hand

Veeg overtollige olie weg. Voel ten slotte je nagels en gebruik indien nodig onze buffer om de textuur nog een laatste keer te egaliseren.

Pro-tip: Zorg er altijd voor dat uw nagels schoon en droog zijn voordat u met uw volgende BIAB-toepassing begint, voor het beste resultaat.