Van salon tot bij u thuis

Bijna zes jaar geleden opende Polish Nail Bar in hartje Amsterdam en groeide al snel uit tot een geliefde plek voor nagelliefhebbers. Onze BIAB-behandelingen werden enorm populair en inspireerden ons om deze geweldige ervaring aan meer mensen te bieden, gewoon in het comfort van hun huis.

Polish Amsterdam is opgericht door Vy Trinh, met de visie om schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken. Via Polish Nail Bar realiseerde Vy zich dat schoonheid geen luxe mag zijn die beperkt blijft tot salonbezoeken, wat leidde tot het idee achter onze BIAB-starterkits voor thuis, ontworpen om iedereen nagels van salonkwaliteit te bieden.

Polish_Nails_9788.jpg

Schoonheid voor iedereen, overal

Schoonheid mag geen luxe zijn; het moet voor iedereen toegankelijk zijn. We begrijpen dat regelmatige salonbezoeken tijdrovend en duur kunnen zijn, vooral omdat de prijzen voortdurend stijgen. Daarom hebben we Polish Amsterdam gecreëerd - om nagels van salonkwaliteit gemakkelijk en betaalbaar voor je te maken, waar je ook bent.

Uw one-stop-nagelwinkel

We hebben alles wat je hebt op één plek gezet. Je vindt alles van BIAB at home starterkits, bundels en losse producten, allemaal ontworpen om jou moeiteloos prachtige nagels te geven. Bovendien hebben we heel veel deskundig advies, tutorials en tips om u te helpen het elke keer weer goed te doen.

Deskundig getest en volledige ondersteuning binnen handbereik

Onze kits en producten zijn ontwikkeld en getest door experts in de nagelindustrie, dus we hebben vertrouwen in hun kwaliteit en prestaties. Naast onze topproducten zijn wij er om u bij elke stap te ondersteunen. Of u nu nieuw bent op het gebied van manicures thuis of een doorgewinterde professional, u vindt hier een schat aan ondersteuning: deskundig advies, tutorials en tips van professionals uit de industrie.