Hoe: Bereid je nagels en nagelriemen voor

How to: Prepare your nails and cuticles - Polish Amsterdam

Klaar voor perfecte nagels? Volg deze eenvoudige stappen

Wat heb je nodig

Korrelbuffer 80/100
120/180 bestand
Manicureborstel
Nagelriem zachter
Vloeibare verwijderaar
Nagelriemenduwer


Stap 1: Vorm je nagels

Begin met het vormgeven van uw nagels met onze 120/180 nagelvijl . Kies de vorm waar je dol op bent - of het nu een chique amandelvorm of een klassiek vierkant is. Zorg ervoor dat u in één richting vijlt om splijten te voorkomen en een gladde rand te garanderen.


Stap 2: Polijst voor gladheid

Polijst je nagels om een ​​glad oppervlak te garanderen met onze Buff-korrel 100/180. Dit zorgt ervoor dat uw BIAB of polijstmiddel gelijkmatig aanbrengt en langer meegaat. Pro-tip: gebruik zachte, cirkelvormige bewegingen en vermijd te veel polijsten om te voorkomen dat je nagels verzwakken.


Stap 3: Borstel stof weg
Gebruik onze manicureborstel om al het stof van het vijlen en polijsten weg te vegen. Schone nagels zijn de sleutel tot een onberispelijke afwerking! Pro-tip: Kantel uw hand naar beneden tijdens het poetsen om ervoor te zorgen dat al het stof van uw nageloppervlak valt.


Stap 4: Verzacht en duw de nagelriemen

Breng onze nagelriemverzachter aan rond uw nagelriemen. Masseer het product in je huid en duw vervolgens je nagelriemen voorzichtig terug met onze dubbelzijdige nagelriemschuiver. Dit creëert meer voor uw BIAB-toepassing en geeft een strakke, nette uitstraling. Pro-tip: Gebruik de ronde kant van de stamper voor een zachte duw en de puntige kant voor nauwkeurig reinigen rond de randen.


Stap 5: Verwijder overtollige olie

Veeg overtollige olie of resten van je nagels weg. Schone, olievrije nagels zorgen ervoor dat de bouwgel beter hecht. Pro-tip: Gebruik onze vloeibare verwijderaar en een pluisvrij doekje om ervoor te zorgen dat alle oliën volledig zijn verwijderd.


Stap 6: Laatste verbetering

Voel je nagels. Gebruik indien nodig onze buffer om de resterende textuur gelijkmatig te maken. Gladde nagels zijn het perfecte canvas voor jouw volgende stap! Pro-tip: Polijst in één richting om hitte en wrijving te voorkomen die het nageloppervlak kunnen beschadigen.