Hoe: Gel Polish aanbrengen in 5 eenvoudige stappen

How to: Apply Gel Polish in 5 easy steps - Polish Amsterdam

Wat heb je nodig

Basislaag
UV lamp
Gellak
Top Coat
Oilab nagelolie

Stap 1: Breng de basislaag aan

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van onze basecoat op je nagels. Dit bereidt je nagels voor op de gellak, wat zorgt voor een betere hechting en een langduriger resultaat. Uitharden onder een UV-lamp gedurende 60 seconden. Pro tip: Zorg ervoor dat je de vrije rand van je nagels afdekt met de basislaag om chippen te voorkomen en maximale duurzaamheid te garanderen.


Stap 2: Breng de eerste laag gellak aan

Neem vervolgens de door u gekozen kleur gellak en breng een dunne laag aan vanaf het midden van de nagel tot aan de randen, waarbij u ervoor zorgt dat de hele nagel gelijkmatig bedekt is. Uitharden onder de UV-lamp gedurende nog eens 60 seconden. Pro-tip: Gebruik dunne, gelijkmatige bewegingen om strepen en luchtbellen te voorkomen. Minder is meer als het gaat om het aanbrengen van gellak.


Stap 3: Breng een tweede laag aan (optioneel)

Als je een intensere kleur wilt, breng dan een tweede laag gellak aan volgens dezelfde techniek. Laat opnieuw 60 seconden uitharden onder de UV-lamp . Pro-tip: Voor een soepelere applicatie laat u elke laag een paar seconden uit zichzelf egaliseren voordat u uithardt. Dit helpt eventuele penseelstreken te elimineren en zorgt voor een onberispelijke afwerking.


Stap 4: Breng de No-Wipe Top Coat aan

Breng nu één laag van onze no-wipe topcoat aan om uw kleur te verzegelen en een prachtige glanzende afwerking toe te voegen. Uitharden onder de UV-lamp gedurende een laatste 60 seconden. Pro Tip: Zorg ervoor dat je de hele nagel bedekt en de randen afdekt om de glans vast te houden en je manicure te beschermen tegen afbrokkelen.


Stap 5: Werk af met Oilab Nail Oil

Verwen ten slotte je nagels en nagelriemen met onze voedende Oilab nagelolie. Hierdoor blijven uw nagels gehydrateerd en gezond, waardoor ze er prachtig en verzorgd uitzien. Pro-tip: Masseer de olie dagelijks in uw nagelriemen en nagelbedden om de flexibiliteit en kracht te behouden en het risico op breuk te verminderen.