Hoe: Gellak verwijderen

How to: Remove Gel Polish - Polish Amsterdam

Wat heb je nodig

Korrelbuffer 80/100
120/180 bestand
manicureborstel
Siliconen nagelclips
Vloeibare verwijderaar
Nagelriemenduwer
Watjes

 

Stap 1: Poets de glans weg

Pak eerst onze 80/100 korrelbuffer. Poets de gellak van je nagels, beweeg van links naar rechts totdat alle glans volledig verdwenen is. Pro-tip: Polijst voorzichtig maar grondig om beschadiging van uw natuurlijke nagel te voorkomen.


Stap 2: Vijl voor een perfecte afwerking

Neem vervolgens onze 120/180 nagelvijl om het proces te voltooien. Zorg ervoor dat de glans van de hele nagel is verwijderd voor een gladde basis. Pro-tip: Vijlen in één richting helpt splijten te voorkomen en zorgt voor een glad oppervlak.


Stap 3: Borstel het stof weg

Gebruik onze manicureborstel om overtollig stof van je nagels te verwijderen. Pro-tip: Door in een neerwaartse beweging te borstelen, voorkom je dat stof overal rondvliegt.


Stap 4: Geniet en verzacht

Voor deze stap heb je onze siliconenrubberen nagelclips en vloeibare verwijderaar nodig. Neem een ​​klein stukje katoen dat groot genoeg is om je nagel te bedekken, breng een paar druppels vloeibare verwijderaar aan en plaats het watje op je nagel. Zorg ervoor dat het katoen voldoende doorweekt is; zo niet, voeg dan nog een paar druppels toe zodra het op je nagel zit. Bevestig de clips op je nagels en laat ze ongeveer 10 minuten weken. Vergeet niet je timer in te stellen! Pro-tip: Bij hardnekkige gellak masseert u de clip zachtjes over uw nagel om de remover te helpen doordringen.


Stap 5: Verwijder overtollig product

Verwijder na 10 minuten voorzichtig de nagelclips en het watje. Schraap met behulp van onze nagelriemschuiver voorzichtig de overtollige gellak weg, werkend vanaf de randen tot aan het midden van je nagels. Pro-tip: Wees geduldig en zachtaardig om schade aan uw nagelbed te voorkomen.