Waarom iedereen over BIAB praat: The Nail Game-Changer

Why Everyone is Talking About BIAB: The Nail Game-Changer - Polish Amsterdam

Als je van gelmanicures houdt, maar merkt dat ze niet van jou houden, is het tijd om BIAB (Builder in a Bottle) te ontdekken. Van rode lopers tot Instagram-feeds, sterren als Bella Hadid en Jesy Nelson rocken BIAB-nagels. Maar wat maakt deze behandeling zo bijzonder? Laten we eens kijken waarom BIAB de nagelwereld stormenderhand verovert en waarom het een must-try is.


Wat is BIAB?

BIAB is een gelachtige nagellak die wordt aangebracht als overlay op natuurlijke nagels of korte extensions. Het droogt sterk en duurzaam, waardoor het risico op chippen tussen salonbezoeken wordt verminderd. In tegenstelling tot traditionele gellak versterkt BIAB uw natuurlijke nagels, waardoor het een gezondere optie wordt voor uw nagelverzorgingsroutine.


De voordelen van BIAB

  • Versterkt natuurlijke nagels: BIAB helpt de flexibiliteit en kracht van uw nagels te verbeteren, bevordert de groei en vermindert broosheid.
  • Gezondere formule: BIAB is geformuleerd zonder schadelijke chemicaliën zoals formaldehyde, tolueen en DBP en is een veiligere keuze voor je nagels.
  • Minder schade: Omdat BIAB zonder boren kan worden afgeweekt, is er minder trauma aan uw nagelbed.
  • Langdurig: In tegenstelling tot schellak of traditionele gel, tilt BIAB de randen niet op, wat een duurzamere en chipbestendige afwerking oplevert.

BIAB versus Gellak

BIAB heeft verschillende voordelen ten opzichte van Gellak:

  • Sterkere afwerking: BIAB tilt of splintert niet gemakkelijk en biedt een robuuste en gladde afwerking.
  • Gezonder voor nagels: BIAB is ontworpen om minder schadelijk te zijn en een gezondere nagelgroei te bevorderen.

Succes binnen Polish Nail Bar

Als nagelstyliste bij Polish Nail Bar is Vy Trinh getuige geweest van de torenhoge populariteit van BIAB-behandelingen. Ze heeft een opmerkelijke transformatie gezien bij de nagels van haar klanten, die zijn overgestapt van gellak naar BIAB. Klanten die ooit last hadden van zwakke of broze nagels, genieten nu van aanzienlijk sterkere, breukbestendige nagels. Het verschil is duidelijk: BIAB brengt een revolutie teweeg in de nagelverzorging en biedt een gezonder, duurzamer alternatief dat het spel voor nagelliefhebbers overal verandert.


Hoeveel kost BIAB?

Een BIAB-manicure en -navulling kost doorgaans tussen de € 60 en € 80, terwijl de soak-offs ongeveer € 20 kosten. Hoewel het effectief is, kan het onderhouden hiervan in een salon in de loop van de tijd behoorlijk prijzig worden.


Om BIAB toegankelijker te maken, biedt Polish Amsterdam BIAB starterkits aan. Met elke kit kunt u tot 40 manicures uitvoeren met één fles BIAB. Dit betekent dat u voor een fractie van de prijs kunt genieten van nagels van salonkwaliteit. Onze kits bevatten alles wat je nodig hebt voor sterke, mooie nagels die lang meegaan, waardoor het gemakkelijk en betaalbaar wordt om thuis professionele resultaten te bereiken.