Nageltrends voor 2024: inspiratie voor uw volgende manicure

Nail Trends for 2024: Inspiring Your Next Manicure - Polish Amsterdam
  1. Micro-Franse manicure

De klassieke French manicure krijgt een chique update met de micro French. Deze trend heeft ultradunne witte puntjes op een nude of neutrale basis, voor een subtiele maar verfijnde look. Perfect voor elke gelegenheid: de micro-Franse trend die overal op Pinterest te zien is, is eenvoudig te verwezenlijken met onze hoogwaardige BIAB en witte gellak.


Zo bereik je de look:  1. Chromen nagels

Chromen nagels domineren de trends met hun spiegelachtige, metallic afwerking die opvalt. Ze hebben een heropleving gezien, vooral nadat ze te zien waren in verschillende Instagram-posts van beroemdheden, zoals Hailey Bieber en catwalkshows. Ons assortiment BIAB-kleuren kan een goede basis vormen voor elke keer een andere chroomafwerking.


Zo bereik je de look:

  • Breng je favoriete nudetint BIAB-kleur aan als basis.
  • Gebruik een chroompoeder over een uitgeharde basislaag om het metallic effect te creëren.
  • Verzegel met onze Extreme Shine No Wipe Top Coat om een ​​lange levensduur en glans te garanderen.

  1. Gekleurde Franse tips

Voeg een vleugje kleur toe aan de klassieke French manicure met gekleurde tips. Je kunt je favoriete gekleurde gellak over een nude BIAB-basis gebruiken om deze trendy look te bereiken. Gepopulariseerd door influencers en nailartiesten op Tik Tok, zijn gekleurde Franse tips in levendige tinten zoals neon, pastel en zelfs donkere tinten nu meer dan ooit trending.


Zo bereik je de look:


  1. 3D nagelkunst

3D nail art voegt textuur en dimensie toe aan je nagels, waardoor ze echt opvallen. Terwijl wij ons concentreren op het leveren van de essentie, kun je beginnen met een solide BIAB-basis en 3D-elementen toevoegen, zoals studs, kralen of zelfs verhoogde gelontwerpen. Deze trend is enorm op platforms als Instagram en TikTok, waar nailartiesten de grenzen van nail art verleggen.


Zo bereik je de look:


Inspireer uw volgende manicure

Ons huidige assortiment nude en neutrale BIAB-kleuren, witte gellak en essentiële nagelgereedschappen zijn perfect om te experimenteren met deze trends voor 2024. Of je nu een micro French manicure wilt proberen of je wilt verdiepen in funky nail art, onze producten bieden de ideale basis voor het creëren van stijlvolle en trendy nagels.