Nagel het elke keer: top BIAB-hacks voor perfecte manicures

Nail It Every Time: Top BIAB Hacks for Perfect Manicures - Polish Amsterdam

BIAB-nagels hebben een revolutie teweeggebracht in de manicures thuis en bieden een duurzaam en veelzijdig alternatief voor traditionele gels en acrylverf. Zelfs de beste producten kunnen echter profiteren van een paar insidertips om hun potentieel te maximaliseren. In dit artikel onderzoeken we de meest trendy BIAB-nagelhacks die elke nagelliefhebber zou moeten kennen. Onze oprichtster Vy Trinh geeft je haar tips en trucs om je te helpen vlekkeloze, duurzame nagels te krijgen die eruitzien alsof ze door een professional zijn gedaan.


  1. Bereid je nagels voor als een professional

Een goede nagelvoorbereiding is cruciaal voor de lange levensduur van uw BIAB-manicure. Begin met het naar achteren duwen van je nagelriemen en het voorzichtig polijsten van het oppervlak van je nagels. Hiermee ontstaat een soepele basis voor de BIAB-applicatie.


Hack van Vy: Gebruik een nagelriemverzachter om je nagelriemen zachter te maken en gemakkelijk terug te duwen zonder schade te veroorzaken. Een nagelvijl is ook ideaal om je nagels zacht en nauwkeurig vorm te geven.


  1. BIAB in dunne lagen aanbrengen

Het aanbrengen van BIAB in dunne lagen zorgt voor een egale en gladde afwerking. Dikke lagen kunnen leiden tot borrelen en ongelijkmatige uitharding.


Hack van Vy: Gebruik fine liner voor een gedetailleerde applicatie rond de randen en het nagelriemgebied. Dit voorkomt overstromingen en geeft u een betere controle over het product.


  1. Genees je nagels goed

Een goede uitharding is essentieel voor de duurzaamheid van uw BIAB-nagels voor thuisgebruik. Zorg ervoor dat u een UV-lamp van hoge kwaliteit gebruikt en gedurende de aanbevolen tijd uithardt.


Hack van Vy: laat je nagels een paar seconden extra uitharden om volledige uitharding te garanderen, vooral bij dikkere toepassingen of donkerdere kleuren.


  1. Vermijd huidcontact

Door contact met de huid rond uw nagels te vermijden, kunt u liftende en allergische reacties voorkomen en krijgt u een schonere afwerking.


Hack van Vy: Gebruik fine liner of een klein penseel gedrenkt in een vloeibare verwijderaar om elk product dat in contact komt met uw huid op te ruimen voordat het uithardt. Dit zorgt voor een nette toepassing en voorkomt mogelijk loskomen.


  1. Sluit de vrije rand af

Het afdekken van de vrije rand van uw nagels met BIAB helpt de manicure af te dichten en chippen te voorkomen.


Hack van Vy: Nadat u BIAB op het nageloppervlak hebt aangebracht, veegt u met het penseel langs de vrije rand om er zeker van te zijn dat deze bedekt is. Dit creëert een barrière die uw nagels beschermt tegen dagelijkse slijtage.


  1. Houd uw penselen schoon

Schone penselen zijn essentieel voor een vlekkeloze applicatie. Residuen op uw penselen kunnen de consistentie en gladheid van uw BIAB-lagen beïnvloeden.


Hack van Vy : Maak je penselen na elk gebruik schoon met een borstelreiniger of een vloeibare verwijderaar . Bewaar ze op de juiste manier om hun vorm en effectiviteit te behouden.


  1. Gebruik een Top Coat voor extra glans en bescherming

Een hoogwaardige topcoat kan een extra beschermingslaag en een prachtige glans aan uw BIAB-nagels toevoegen.


Hack van Vy: Breng een Extreme Shine No Wipe Top Coat aan om uw BIAB-manicure af te dichten. Dit geeft niet alleen glans, maar beschermt je nagels ook tegen krassen en schilfers.


  1. Bevochtig regelmatig

Door regelmatig te hydrateren blijven uw nagelriemen gezond en zien uw nagels er fris uit.


Hack van Vy: Gebruik dagelijks nagelolie om je nagelriemen gehydrateerd te houden. Dit voorkomt uitdroging en verbetert het algehele uiterlijk van uw nagels.


BIAB-nagels bieden een veelzijdige en duurzame optie voor manicures thuis, en met deze trendy hacks kun je je nagelspel naar een professioneel niveau tillen. Van de juiste nagelvoorbereiding tot het gebruik van de juiste gereedschappen en technieken: deze tips helpen u elke keer weer onberispelijke, duurzame BIAB-nagels te krijgen.